top of page
Onderwater
atelierwerking: Welkom

KUNST KRIEBELT IN MIJ

Ik geloof sterk in de waarde van creativiteitsontwikkeling bij jonge kinderen en blijf verwonderd over de persoonlijke beelden die ze maken.

De kinderen werken met materialen, technieken en opdrachten die uitnodigen tot experimenteren en creëren. Inspirerende beelden van hedendaagse kunst en waarnemingsmateriaal met een stevige knipoog naar de natuur vormen vaak dé trigger om te starten.

Kunst kriebelt in mij is een atelier voor kinderen tussen 5 en 15 jaar. We werken met individuele begeleiding, daarom laten we max. 8 kinderen per groep toe.

De ateliers vinden tijdens het schooljaar plaats elke woensdag en zaterdag van 14u tot 16u. In de vakanties zijn er (bij voldoende inschrijvingen) thema-ateliers. 

Bekijk de facebook-pagina voor meer informatie.

CREATIEF ATELIER VOOR VOLWASSENEN

Ik wil graag een brugfunctie vervullen voor mensen die hun plaats in het reguliere kunstonderwijs (nog) niet vinden. Het creatief atelier is opgevat als een inclusieve werkplek voor iedereen die goesting heeft om te creëren. Er is geen voorkennis vereist. Er is geen goed, er is geen slecht, er is enkel ‘jij’!

Het atelier is voor volwassenen, gezinnen, grootouders met kleinkinderen, bejaarden,… voor iedereen die zin heeft om te creëren

Een greep uit het aanbod:

schilderen (acryl) voor beginners 

boetseren met klei

druktechnieken: monotypen, lino snijden, …

textiel, mixed media

illustratie, collage

(meditatief) experimenteel schilderen...

atelierwerking: Lessen
bottom of page